dissabte, 7 de juliol del 2012

Costera amunt, Costera avall

Dues o tres coses que mai no sé d'ella i jo mateix vam estar presentant-nos a la Llibreria la Costera de Xàtiva de la mà de Lorena Cayuela. Va ser un gran dia rodejat de persones increïbles.

Si no vau poder ser-hi, ací teniu l'oportunitat de veure el vídeo integre i en rigorós diferit.



 

Espero que el gaudiu, i que em digueu que us sembla. 

6 comentaris:

  1. Gràcies per invitar-nos a la presentació del teu llibre virtualment. El primer fragment que ha llegit la noia m'ha fet molta gràcia i és resulta que a una servidora també li queden els llavis marcats quan veu vi negre... El segon poema ja m'ha encantat. L'he trobat genial, així és que m'ha entraat la curiositat. Em vaig fer la promesa de no començar cap llibre fins que no acabés el que estava llegint -perquè en come´çava molts però mai els acabava-. Ara n'he acabat l'últim, i m'agradaria que el proper fos el teu. Sóc de Girona, on el puc trobar???
    Per cert, també m'ha agrdat descobrir qui s'amaga darrera de l'Andreu Palatsí!
    Encantada i felicitats pel llibre!

    ResponElimina
  2. aquest video m'ha deixat amb la mèl (que no vi...) en els llavis, necessite llegir el teu llibre!!!!!!
    Quin gran descobriment!

    ResponElimina
  3. Amb molt de retard, massa, però bé, vaig a respondre als missatges. Disculpeu, he tingut el bloc un poc abandonat, entre unes coses i d'altres no arribo a tot.

    Rachel: Primer que res, gràcies a tu per haver-la vist i per visitar el bloc. No sé si finalment vas aconseguir el llibre. En principi hauria d'estar a qualsevol llibreria d'arreu de Països Catalans, bé físicament, bé sota comanda. A Girona no tinc cap referència. Encara que a la xarxa sí que es pot aconseguir en qualsevol de les llibreries online, i es troba amb facilitat. I ja per acabar, sí a mi també m'ha agradat llevar-me la màscara de l'Andreu i ser jo mateix.

    Rosanna: Moltes Gràcies, doncs a veure si et fas amb ell, serà un plaer que em digues que et sembla quan el llegisques.

    I sobretot, moltes gràcies per llegir-me i per comentar.

    Adrià

    ResponElimina
  4. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina