dimarts, 16 d’abril del 2013

Mitjons sense aparellar

¿Saps quan, en obrir el calaix dels mitjons després d’un cap des setmana fent un intensiu d’ordre i neteja, els mires i fan goig? Tots la mar d’aparelladets, els rojos amb els rojos i els negres amb els negres. El dilluns al dematí tries els més bonics i surts al carrer amb la intenció de menjar-te el món. Les setmanes, massa sovint, semblen més curtes del que voldríem i, sense adonar-nos-en, en dos dies arriba el cap de setmana una altra volta, no ens hem menjat res en aquests dos dies que s’han cruspit els altres tres que se’ns havien promès abans d’arribar al cap de setmana i veus que encara queden mitjons; els de ratlletes amb els de ratlletes i els de rombes amb els de rombes, que són una mica especials i hi ha a qui agraden i hi ha qui no els pot ni veure.
Una altra volta comença la setmana i després d’una breu deliberació amb tu mateix, surts al carrer amb uns mitjons de color verd festuc sabent que, de quatre que els vegen, tres no li veuran el gust i l’altre no els pararà ni esment. Avança la setmana i ara ja no... Més

1 comentari:

  1. Hello Everybody,
    My name is Mrs Sharon Sim. I live in Singapore and i am a happy woman today? and i told my self that any lender that rescue my family from our poor situation, i will refer any person that is looking for loan to him, he gave me happiness to me and my family, i was in need of a loan of $250,000.00 to start my life all over as i am a single mother with 3 kids I met this honest and GOD fearing man loan lender that help me with a loan of $250,000.00 SG. Dollar, he is a GOD fearing man, if you are in need of loan and you will pay back the loan please contact him tell him that is Mrs Sharon, that refer you to him. contact Dr Purva Pius, call/whats-App Contact Number +918929509036 via email:(urgentloan22@gmail.com) Thank you.

    ResponElimina