dilluns, 4 d’octubre del 2010

I Encontre contaire: Del menjar i la gana

Hola a tothom, fa dos mesos vaig començar aquest bloc sense tindre massa clar cap on aniria. No sabia tampoc com funcionava aquest món, nou per a mi. En aquest temps he començat a entendre que els blocs viuen de la participació i la interrelació amb els altres blocaires. És per això que avui començo una nova etapa amb aquest primer post obert. Es tracta d'un joc-exercici que espero que ens permeta passar una bona estona mentre aprenem. Heu de fer un conte, història, micro-relat, digueu-li com vulgueu, no massa llarg, en el que utilitzem les paraules aparegudes la setmana passada al rodamots, podeu trobar-les en aquest enllaç:


Paraules de la setmana al Rodamots

Per a participar vaig a seguir l'exemple de dos blocs experts amb açò dels jocs participatius: tens un racó dalt del món i Relats conjunts. Això vol dir que podeu enviar-me la vostra proposta al correu electrònic encara que prefereixo que ho indiqueu als comentaris i el publiqueu al vostre bloc, si en teniu, enllaçant-lo a aquesta entrada.

Una forta abraçada i espero les vostres participacions.

Andreu

Ja ha participat:

3 comentaris:

  1. Ja ho he fet!
    http://filadora.blogspot.com/2010/10/i-encontre-contaire.html

    ResponElimina
  2. Em sembla que arribo molt tard! però em sembla molt bona idea. Si seguim amb quines paraules seguim amb les de la setmana que ens has enllaçat suposo...

    ResponElimina
  3. Et deixo triar, tant pots fer-ho amb els de la setmana enllaçada o amb els d'aquesta que només queden dos dies, com les de la setmana passada. Tota participació serà benvinguda.

    Una abraçada i gràcies per passar-te per ací i comentar.

    Fins aviat

    ResponElimina